AS-ul din spatele peretelui

20 Apr, 2012

« înapoi

Dacă un lucru din baia dumneavoastră pare neatrăgător, cu Geberit îl puteţi face să dispară din raza dumneavoastră vizuală. Rezervoare, ţevi, coturi în formă de U si alte instalaţii strict funcţionale devin invizibile. Beneficiul nu este numai de ordin estetic. În continuare vă prezentăm raţiunile practice pentru alegerea unui vas de toaletă suspendat si a unei soluţii de montaj încastrat.

Usor de curăţat
Cu o suprafaţă plană sub vasul de toaletă suspendat, cu rezervorul ascuns în spatele plăcilor de faianţă sau al materialului care acoperă pereţii si cu ţevile acoperite si neexpuse, curăţarea devine mult mai usoară.

Economie de spaţiu
Soluţia Geberit de montare a vasului de WC suspendat ocupă mai puţin spaţiu în camera de baie faţă de vasele de toaletă convenţionale, iar elementele de instalare încastrate oferă flexibilitate pentru spaţiile limitate.

Rezistenţă si stabilitate
Vasul de toaletă este prins în mod simplu si sigur, cu buloane, de elementul de instalare. În această construcţie rezistentă, vasul de toaletă suspendat stă ferm în locul lui si poate susţine o greutate de până la 400 kg.

Economie de apă
Sistemul Geberit cu două volume de spălare conservă apa – un efect de economie pentru căminul dumneavoastră si un beneficiu pentru mediul înconjurător.

Accesibilitatea pentru întreţinere
Rezervoarele Geberit sunt fabricate prin suflare dintr-o singură bucată, si în mod sigur nu prezintă nici o scurgere. Clapeta de acţionare poate fi îndepărtată usor, oferind un acces facil la componentele interne.

Aboneaza-te aici la newsletterul gratuit Jolly pentru noutati si promotii.
tags: geberit, noutati, 2012, obiecte sanitare, baie

Jolly distribuitor autorizat: