Jolly distribuitor autorizat Visoft

înapoi

 Untitled-1.jpgCINE E VISOFT ?

E un producator de software pentru gresie si industria sanitara. Companiile de toate dimensiunile folosesc produsele Visoft pentru a planifica, vizualiza in 3D si vinde gresie si obiecte sanitare. Coopereaza cu peste 500 de producatori si cu clienti in 87 de tari. Programul fiind disponibil in 19 limbi.   

E o companie in crestere constanta, gestionata de proprietari, care a fost fondata de Rainer Nissler în Sindelfingen, in apropiere de Stuttgart, Germania, in 1995. In prezent, are un raport de capitaluri de 100%. 

UNDE E VISOFT ?

La sediul central din Sindelfingen, Germania se afla 10 angajati, o echipa de 31 de oameni de dezvoltare din Lviv, Ucraina si 15 agenti de vanzari din intreaga lume.     

Din 1995, e partenerul ideal pentru soluții inovatoare de digitalizare, care azi e prezent in aproape intreaga lume oferind inovatii, idei si un reper fiecarei persoane ce il utilizeaza.

                                                         

                                                   Produsele ViSoft sunt utilizate în 87 de țări din întreaga lume.

                         world-map3-1030x555.png

DE CE VISOFT SI JOLLY ?

Inca din 1994 firma jolly a fost creata cu un scop bine definit, acela de a aborda amenajarea partii din casa in care va refaceti, in care te recreezi, spatiul in care te simti liber. Solutiile de amenajare oferite de noi în domeniul sanitarelor si a spatiului de recreere din fiecare casa usureaza si infrumuseteaza viata oamenilor. Pentru noi, a oferi solutii de amenajare este mai mult decat vanzarea unor produse. 

Astfel din dorinta de a fi aproape de oameni dar si dorinta de a fi in pas cu tehnologia care tot mai mult face parte din viata noastra, sa nascut parteneriatul cu firma VIsoft.  Din 1 noiembrie 2019 am devenit distribuitori autorizati de licente Visoft si de tot ce tine de implementare si suport in Romania.  

 

                                                           Firma jolly distribuitor autorizat Visoft in Romania

                                                   visoft & jolly 2019.jpg

SCOPUL PARTENERIATULUI

Daca timp de 25 ani jolly a fost un reper pentru frumos si calitate, dedicare si consultanta premium in tot ce inseamna reamenajare baie cu stil, atunci scopul parteneriatului cu Visoft este ca acest reper sa creasca si sa fie de ajutor atat persoanelor cat si firmelor care doresc asemeni noua, sa nu comercializeze doar produse si sa lege o relatie printr-o consultatie eficienta si moderna care sa se lege de numele Visoft .