ordoneaza
1 -“ 19 din 19 produse
ordoneaza
1 -“ 19 din 19 produse

Ventile chiuvete ieftine

Cauti Ventile chiuvete ieftine? Iata cele mai accesibile Ventile chiuvete disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Ventile chiuvete ieftine

Caracteristici ventile pentru chiuvete

Un ventil pentru chiuvetă, cunoscut și sub numele de dop, este un element esențial al băii tale. Permite controlul fluxului apei prin ridicarea și coborârea capacului. Cu ajutorul său, poți umple chiuveta, o poți goli și preveni mirosurile neplăcute din canalizare.

Tipuri de ventile pentru chiuvetă:

Ventil cu preaplin: are un orificiu mic care permite scurgerea apei când nivelul devine prea ridicat, prevenind inundațiile.
Ventil fără preaplin: se bazează pe forma și dimensiunea sitei pentru a bloca obiectele mari și a controla fluxul apei.
Ventil cu scurgere liberă: permite apei să curgă continuu.
Ventil click-clack: se deschide și se închide prin apăsare, oferind un aspect modern și elegant.


Alegerea ventilului potrivit:

Tipul de ventil ideal depinde de chiuveta ta și de preferințele tale. Un ventil cu preaplin este recomandat pentru chiuvetele adânci, în timp ce un model click-clack poate completa un design modern.

Jollycluj.ro - Soluția completă pentru instalația sanitară:

Oferim o gamă largă de ventile pentru chiuvetă, sifoane și rigole de scurgere. De asemenea, găsești racorduri flexibile pentru conectarea chiuvetei la sistemul de apă și canalizare.

Comandă online și primești produsele direct la tine acasă!

Vizitează site-ul nostru Jollycluj.ro, adaugă produsele dorite în coșul virtual și plasează o comandă. Te bucuri de confort, economisești timp și primești livrare gratuită oriunde în țară.