ordoneaza
1 -“ 1 din 1 produse
ordoneaza
1 -“ 1 din 1 produse

Despre un panel duș

Relaxarea după o zi lungă nu înseamnă neapărat o baie interminabilă într-o cadă freestanding și nici nu presupune crearea unui SPA în propria casă. Dacă ai optat pentru o cabină de duș în detrimentul căzii, panelul de duș îți poate oferi o experiență fantastică, în orice moment al zilei.

 

Panelul duș este unul dintre secretele care îți fac baia să pară scumpă; iar dacă optezi și pentru o cabină de duș walk-in, efectul este garantat. Profită la maximum de avantajele unui panel duș cu hidromasaj și de tehnologia inovativă, pentru dușuri revigorante dimineața și reconfortante, seara.   

Funcțiile unui panou duș

Îmbină utilitatea, confortul și estetica din baia ta, alegând un panou duș performant. Brandul Mediterraneo propune paneluri duș dotate cu 8 funcții diferite: 

 

 1. Duș mobil

 2. Duș exotic

 3. Cascadă

 4. Masaj pentru spate

 5. Umplere cadă de baie (în cazul în care optezi pentru un panel cadă-duș)

 6. Mixer termostatic

 7. Termometru

 8. Comutator funcții

Modele de panel duș

Obiectele sanitare și accesoriile comercializate de noi își propun să satisfacă nevoile și dorințele fiecărui client, indiferent dacă e vorba despre amenajarea unei băi de mici dimensiuni sau dacă vrei să-ți creezi baia visurilor, cu un buget redus. În acest fel, poți opta pentru:

 

Paneluri de duș cu hidromasaj

Din fericire, acestea sunt mai accesibile decât cabinele de duș cu hidromasaj. Mai mult decât atât, panelurile de duș cu hidromasaj se montează și mult mai ușor și nici nu ești nevoit să-ți reamenajezi baia pentru a integra o nouă cabină de duș. Se integrează perfect în cea actuală.

 

 • Panelul de duș Nero, Mediterraneo, e realizat din aluminiu cu finisaje cromatice. Dispune de duș mobil, 50 de microduze pentru dușul exotic, 2 zone laterale pentru masarea spatelui, cu 100 de microduze, comutator funcții și robinet monocomandă.

 • În plus, panoul duș Nero-Lux are și un raft de 44 cm, destinat produselor de igienizare.

 • Panelul de duș Mia 160 x 21 cm e fabricat din inox periat, cu elemente de crom lucios. Are funcția de cascadă, 3 zone laterale pentru masarea spatelui și 64 de microduze pentru dușul exotic.

 • Modelul Lucia e dotat cu 4 zone laterale cu 96 de microduze mobile, pentru masaj spate. Mai mult decât atât, dispune și de funcțiile cascadă, duș exotic și mobil, și reglaj de debit pentru fiecare opțiune.

 • Torrente e un panou duș cu LED, duș mobil și exotic, funcție de masaj spate, cascadă și mixer termostatic.

 • Pentru cabinele de duș mai spațioase, există modelele Alicante și Palma, ambele din inox periat. Acestea sunt dotate cu funcțiile de duș mobil, duș exotic și zone laterale pentru masaj spate, cu 150 de microduze.

 

*Notă: Pentru montarea panelurilor duș, toate țevile trebuie trase astfel încât distanța dintre racorduri să fie cu cel puțin 4 cm mai mică decât lățimea panelurilor.

Materiale panou duș

Panelurile duș comercializate de Jolly pot fi realizate din:

 

 • Aluminiu

 • Inox periat

 • Pot dispune de finisaje cromate (alb mat sau negru)

 • Pot dispune de elemente din crom lucios

 

Materialele folosite de brandul Mediterraneo pentru confecționarea panourilor duș mizează pe inovație, rezistență în timp și igienizare rapidă.