ordoneaza
1 -“ 4 din 4 produse
ordoneaza
1 -“ 4 din 4 produse

Caracteristici baterii cu termostat

Bateriile cu termostat, permit economisirea resurselor și aduc un nivel crescut de confort. Tehnologia acestor baterii cu termostat iti permite sa nu mai pierzi timp la dus cautand constant sa faci reglajul apei, astfel incat temperatura apei sa fie perfecta. Cel mai important aspect al bateriilor cu termostat este siguranta. Daca temperatura o depaseste pe cea care a fost setata, debitul de apa se opreste automat.Ideea din spatele acestei tehnologii este de a simplifica dusurile si de a le face sigure.

Cum se utilizează bateriile cu termostat

Bateriile termoastatate au două controale, unul cu care puteți regla fluxul intr-un mod simplu si intuitiv, si un altul cu care utilizatorul alege manual temperatura dorita. Sunt facile de utilizat, facand mai usoara si mai placuta experienta traita la dus.

 Avantaje baterii cu termostat

Lista avantajelor de care te bucuri când alegi să investești în bateriile termostatate este una consistenta. Printre cele mai importante beneficii pe care este bine sa le iei in considerare se numara: reducerea consumului de apa pe termen lung, posibilitatea de a beneficia de un flux constant de apa calda, funcție moderna, adaptată nevoilor copiilor, adica siguranta.