ordoneaza
1 -“ 89 din 89 produse
ordoneaza
1 -“ 89 din 89 produse

Seturi de mobilier si lavoar ieftine

Cauti Seturi de mobilier si lavoar ieftine? Iata cele mai accesibile Seturi de mobilier si lavoar disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Seturi de mobilier si lavoar ieftine

Mobilier baie cu lavoar

Odată ce decizi dacă vrei o cabină de duș sau o cadă, vine momentul să alegi mobilierul de baie. Din fericire, piața a evoluat atât de mult încât ai la dispoziție atât de multe opțiuni, care combină materiale și culori, pentru a se adapta oricărui stil de design interior. Fie că optezi pentru seturi mobilier baie, fie că optezi pentru chiuvetă baie cu mască, Jolly e partenerul tău în a face cea mai bună alegere pentru baia ta - una care să îmbine estetica și funcționalitatea. 

 

Ultimii ani au adus inovații și în rândul mobilierului baie cu lavoar, care mizează pe: forme noi, calitate antibacteriană a pieselor, economia spațiului și apei, precum și soluții pentru nevoi speciale. 

Tipuri de seturi mobilier baie

Un set pentru baie poate fi stativ sau suspendat. Tot mai populare în ultimul timp au devenit cele suspendate, fiindcă igienizarea se face mult mai eficient - și a corpului de mobilă propriu-zis, dar și a întregii băi (se ajunge mult mai ușor la depunerile de praf de sub chiuveta baie cu mască, dacă aceasta e suspendată). Companiile din industrie propun modele care pot fi atât suspendate, cât și stative, oferind drept accesorii un rând de picioare, pentru seturi mobilier baie .

Seturi suspendate

Un set mobilier baie suspendat e perfect pentru amenajarea unei băi mici, deoarece nu ocupă mult spațiu pe pardoseală, iar locul rămas poate fi utilizat pentru depozitarea diverselor lucruri de care ai putea avea nevoie de nevoie în baie (halate, prosoape, produse se curățenie).

Modele seturi baie suspendate

 

  • Special gândită pentru băile de mici dimensiunea e întreaga colecție a brandului KOLO: Twins. Seturile mobilier baie dispun de spații de stocare practice, designul fiind unul elegant. Mai mult decât atât, dacă optezi pentru un set de picioare, setul de baie poate fi montat și stativ. 

  • Seturi mobilier baie suspendate se regăsesc și în gama Clara, Cersanit. Acestea sunt fabricate din PAL laminat, cu finisaj alb sau nuc. Dispun de 2 sertare cu închidere lentă și mânere cromate. Prețul lor e unul care permite amenajarea unei băi cu un buget redus

  • Kolpasan propune, în colecția Malaya, seturi baie suspendate premium, realizate dintr-o combinație de kerrock și MDF, acoperit cu folie 3D. Sertarele și dulapurile sunt dotate cu ultimele tehnologii de închidere-deschidere, iar modelele sunt disponibile în 3 finisaje: natur oak, beige plaster, dark grey. 

  • Gloria este colecția de lux a brandului sloven, Kolpasan. Finisajele gri beton și negru mat și sertarele, dotate cu sisteme Soft Close și Push to Open, transformă baia într-o încăpere elegantă, practică și modernă. 

  • Gama Iman a companiei Kolpasan e un alt exemplu de set mobilier baie suspendat care poate deveni și stativ. Lavoarul e realizat dintr-un material compozit, iar frontul mobilierului, din MDF lăcuit în finisajele alb sau antracit lucios. Modelul poate fi fabricat în două dimensiuni: 80 cm și 100 cm. 

  • Seturi baie suspendate și practice sunt și cele din colecția Evelin, Kolpasan. Designul elegant și simplu, sertarele și ușile dotate cu tehnologii de ultimă oră, mânerele cromate și finisajele calitative sunt doar câteva dintre motivele pentru care gama nu-și dezamăgește cumpărătorii. 

  • Colecția Lana promovează spațiul aerisit și frumusețea în baie. De aceea, setul de baie poate fi montat suspendat sau stativ și se poate opta pentru un model mai mic (65 cm), sau pentru unul mai mare (80 cm). 

Modele seturi baie stative

Un set de baie stativ se poate integra atât într-o baie mică, dar și într-o baie spațioasă, de familie, în care lavoarul poate să fie și dublu. 

 

  • Geberit surprinde, prin gama Selnova SQ, cu seturi mobilier baie stative în nuanțe de: nuc american închis, deschis, lava mat și alb lucios. Toate acestea au lavoare slim rim, cu margine îngustă, și dispun de sertare cu închidere lentă. 

  • Un set de baie stativ, perfect pentru băile pentru oaspeți sau cele de mici dimensiuni, e și cel propus de brandul KOLO, în colecția Rekord (40 cm, 50 cm sau 60 cm). Acestea dispun de un spațiu generos de depotiztare, iar ușile cu montaj reversibil sunt dotate cu sistemul Soft Close. 

  • Tot pentru băile ceva mai mici sunt și produsele din gama SATI, Cersanit. Acestea sunt fabricate din PAL vopsit și sunt disponibile în 3 dimensiuni: 40 cm, 50 cm și 60 cm. Corpul se livrează asamblat. 

Materiale seturi mobilier baie

  • Kerrock - un material mult mai rezistent decât ceramica sau marmura turnată, care permite corecția ușoară a suprafețelor, în caz de lovire sau zgâriere. Exteriorul poate fi vopsit în diferite nuanțe. 

  • MDF - oferă unui set mobilier baie durabilitate în timp și rezistență la umiditate. 

  • PAL laminat - unul dintre cele mai folosite materiale în fabricarea mobilierului baie pentru că este economic și poate fi bază pentru o gamă largă de culori. 

Accesorii și tehnologii pentru mobilier baie cu lavoar

  • Set picioare (de văzut modelele din gama Rekord, KOLO, și Tara, Kolpasan);

  • Organizator pentru sertare (de văzut modelele din gama Tara, Kolpasan);

  • Element de priză;

  • Bandă luminoasă pentru sertar;

  • Sertare cu închidere silențioasă (Soft Close);

  • Aqua Safe (tehnologie care prezintă proprietăți anti-funingine și protecție împotriva umezelii).