Brandul elvețian Geberit acționează de foarte mult timp în domeniul produselor sanitare, în peste 40 de țări din întreaga lume și se bazează pe inovație din punct de vedere al economiei de apă, energie și spațiu. Cu toții știm cât de important este ca produsele achiziționate să se ridice la nivelul așteptărilor noastre, însă Geberit le depășește pe toate cu ușurință, într-un sens bun.

În 1905, brandul Geberit a fost primul care a inventat rezervorul de WC, de aceea este si astăzi un sinonim pentru calitate și inventivitate. Natura inovativă a companiei este de asemenea reflectată în cele aproape 20 de patente înregistrate în fiecare an.

Acest brand se ocupă, în principal, de clapete de acționare pentru vasul de toaletă, instalații și sifoane, sisteme de spălare și rezervoare încastrate pentru toaletă. În ceea ce privește brandul Geberit, inovația este la ea acasă.

Clapete de acționare

Clapetele de acționare Geberit aduc o îmbunătățire vizibilă în camera de baie, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Clapeta cu acționare dublă OMEGA este potrivită pentru orice tip de rezervor. Este fabricată dintr-un plastic de înaltă calitate, are funcția de acționare dublă (două butoane), este silențioasă la utilizare. Pe lângă acestea, vine cu un cadru de montare, iar reglarea este pe cât se poate de simplă pentru a putea fi montată chiar de dumneavoastră.

Rezervoare încastrate

Acest tip de rezervor ajută foarte mult la economia de spațiu, deoarece este montat direct în perete. Rezervorul îngropat SIGMA este un model potrivit pentru vasele de toaletă cu picior. Rezervorul are inclus un strat de polistiren care împiedică formarea condensului, are o capacitate reglabilă între 6 și 3 litri, și este compatibil cu clapetele de acționare Sigma, Samba, Bolero, Rumba și Mambo. Acesta conține și un mecanism interior de acționare, racordurile la alimentarea cu apă, racordurile de spălare și un sistem de fixare în perete.

Vase de toaletă

Un produs inovator este vasul stativ cu funcție de bideu AQUACLEAN SELA. Printre caracteristici, se numără: curățarea prin intermediul unei duze aflate în repaus, sub capac; jetul (este oscilant) de apă spală la o apăsare de buton; intensitatea jetului este reglabilă, pe 5 nivele. Designul rezervorului satisface cerințele europene ecologice și datorită funcției integrate de reducere a consumului de energie, acesta consumă o cantitate foarte mică chiar și în modul standby.

Rigole pentru duș

Se știe cât de importantă este siguranța dușului dumneavoastră. De aceea, Geberit a inventat rigola pentru duș UNIFLEX. Rigola este compusă din corpul rigolei, cu flanșă pentru hidroizolație și cu picioare de reglaj  a înălțimii și pantei de scurgere. Corpul rigolei este fabricat din polipropilenă, iar cadrul din oțel inoxidabil. Totodată, datorită designului ei simplu, permite accesul la curățare și întreținere și este dotată cu două bariere anti-miros.

JollyCluj.ro este distribuitor autorizat al brandului Geberit rigole dus și vă pune la dispoziție produse aferente ale acestuia in limita stocului disponibil. Pentru mai multe detalii despre brand și despre produse, puteți accesa site-ul JollyCluj.ro sau vă așteptăm în showroomul nostru din Cluj.