Cu toții știm că odată cu decorarea băii apar diverse întrebări, iar cea mai frecventă este: ”Oare am destul loc pentru fiecare lucru pe care vreau să îl includ în încăpere?”. De cele mai multe ori, această problemă apare când vine vorba de mobilierul de baie, în special dulapuri și oglinzi. În cele mai des întâlnite cazuri, mulți dintre dumneavoastră renunță la dulap în favoarea oglinzii. Cel mai indicat ar fi să găsiți o soluție să le integrați pe amândouă, deoarece sunt două elemente la fel de indispensabile. Răspunsul la această problemă este dulapul cu oglindă încorporată !

Pentru achiziționarea unui astfel de produs, trebuie puse în balans avantajele fiecărui obiect în parte:

Dulapul

Este un obiect de mobilier extrem de important deoarece ajută la depozitarea lucrurilor precum cosmetice, prosoape și multe altele trebuincioase traiului de zi cu zi. Un dulap, indiferent de mărimea și forma sa, ne ajută să salvăm cât mai mult spațiu în încăpere și elimină aspectul dezordonat care s-ar putea crea odată cu împrăștierea lucrurilor peste tot în baie(sub chiuvetă, lângă cadă sau lângă vasul de toaletă). Prin depozitarea corectă și eficientă a lucrurilor, baia dumneavoastră nu va mai avea un aspect aglomerat și veți reuși să evitați accidentele: lovirea sau vărsarea produselor.

Oglinda

Aceasta este, fără doar și poate, de-a dreptul indispensabilă prin simpla sa existență deoarece vă ajută să vă definiți ca ființă umană decentă în societate. Oglinda este primul lucru pe care îl utilizați dimineața când vă treziți și noaptea înainte de a merge la culcare pentru a vă verifica aspectul, pentru a vă aranja și pregăti pentru o nouă zi, fie de muncă, facultate sau ieșit în oraș cu prietenii. De asemenea, privitul în oglindă vă ajută să vă creșteți respectul și aprecierea de sine și să deveniți o persoană mai bună, să atingeți ”gradul de perfecțiune” dorit.

2 în 1

Soluția perfectă pentru a le putea încadra pe amândouă în baie, fără a ocupa fiecare un spațiu în plus, este dulapul cu oglindă. Oglinda este atașata direct dulapului, care poate fi atârnat cu ușurință deasupra chiuvetei/lavoarului. Prin combinarea acestor două obiecte, obțineți un spațiu în plus în baie și vă puteți vedea reflexia în oglindă în același timp. Acest tip de produs, prin designul său deosebit, reprezintă un 2 în 1: aveți spațiu de depozitare și un loc în plus pentru includerea altor elemente de mobilier în încăpere, și nelipsitul obiect, oglinda, fără de care nu ați putea să vă aranjați și pregătiți.

Buget

Bineînțeles, și în ceea ce privește bugetul, dulapul cu oglindă primește puncte în plus. Datorită combinării celor două piese, prețul va fi unul mai mic față de situația în care le achiziționați pe amândouă în mod separat. Nu veți mai avea două produse la prețuri separate, ci două produse într-unul singur la un singur preț

Din câte ați observat până acum, ambele obiecte, atât dulapul cât și oglinda sunt necesare în orice baie datorită funcțiilor pe care le îndeplinește fiecare în parte.

Branduri producatoare de dulapuri baie:

Dulapuri baie Arthema

Dulapuri baie Cersanit

Dulapuri baie Kolpasan

Dulapuri baie Villeroy & Boch