Plus X Award - de trei ori pentru Kludi

09 Noi, 2012

« înapoi

Produsele de la Kludi au impresionat anul acesta din nou juriul Plus X Award. Cu premii obţinute la categoriile Design Sofisticat, Uşurinţa în Folosire, Funcţionalitatea Rafinată şi Înalta Calitate , 3 produse au fost desemnate şi "Cel mai bun produs al anului 2012":KLUDI FIZZ - para de duş cu 3 jeturi, pentru Design Sofisticat şi Funcţionalitate

KLUDI FLEXX.BOXX
- noul corp încastrat pentru Înalta Calitate şi Funcţionalitate

KLUDI E-GO - bateria de bucătărie pentru Înalta Calitate, Design Sofisticat, Uşurinţa în Folosire şi Funcţionalitate


KLUDI FIZZ cu un design extraordinar, eleganta si puterePara de duş extraordinară KLUDI FIZZ este premiată pentru design-ul ei sofosticat şi pentru funcţionalitat.

Proaspăt, curat şi luminos - aşa arată design-ul parei KLUDI FIZZ, datorită combinaţiei dintre  elementele cromate şi materialele în nuanţe de alb, uşor lucioase. Cele trei tipuri de jet: Volume, Smooth Line şi Booster asigură plăcere maximă la duş.

Jetul „Smooth Line“ este datorită tehnicii inovatoare, un adevărat highlight. KLUDI FIZZ formează o cortină de apă până acum unică – totul curge paralel, fără ca jetul să se unească în vreun punct.

„Booster“ fixează jetul în centrul parei şi generează astfel un jet de curăţare revitalizant şi un masaj relaxant.
 
Jetul „Volume“ creat de cele 75 de orificii este suav şi constant, acoperind o arie mare.

Mai multe informaţii despre KLUDI FIZZ
KLUDI FLEXX.BOXX: Siguranta si flexibilitate maximaFLEXX.BOXX de la Kludi, soluţia inovatoare ce permite obţinerea unui plus de spaţiu şi comoditate în baie prin încastrarea bateriei în zid, a fost recunoscut pentru “Înaltă Calitate” şi “Funcţionalitate” de către juriul Plus X Award.

FLEXX.BOXX-ul cu setului de clătire integrat este foarte flexibil şi oferă un corp încastrat pentru toate cerinţele – termostate, baterii monocomandă sau protecţie împotriva fluctuaţiilor de apă.

Dacă este cazul, decizia de alegere a setului de finisare, poate fi făcută pe ultima sută de metri, întrucât corpul încastrat este furnizat separat de celelalte părţi componente. Dacă după un timp utilizatorul doreşte să transforme bateria monocomandă într-una termostatstă, acest lucru îl va putea realiza la fel de uşor ca şi instalarea iniţială.

Astfel, noul KLUDI FLEXX.BOXX devine o alternativă reală la sistemele existente.

Mai multe informaţii despre KLUDI FLEXX.BOXX

Cum se monteaza / demonteaza  puteti vedea în filmul despre KLUDI FLEXX.BOXX
KLUDI E-GO: baterie de bucatarie hibrida cu un design cu pipa dubla arcuitaNoua versiune KLUDI E-GO, a fost premiată la patru categorii de către juriul Plus X Award, cea mai râvnită distincţie la nivel internaţional pentru inovaţii în tehnologie. Astfel, Plus X Award a apreciat Design-ul Sofisticat, Uşurinţa în Folosire, Funcţionalitatea Rafinată şi Înalta Calitate a bateriei hibride. Noua baterie KLUDI E-GO este o adevărată evoluţie la capitolul design şi funcţionalitate şi astfel perfect potrivită bucătăriilor moderne:

Conceptul bateriei de bucătărie E-GO oferă confort, fiabilitate şi calitate într-o structură unică, nou definită. Ea este surprinzător de diferită şi de o expresivitate deosebită datorită design-ul ei cu pipă dublă arcuită, alcătuită din arcul cromat şi pipa din furtunul alb flexibil. Pipa dublă arcuită este pivotantă la 360° şi oferă astfel o rază maximă de acţiune. Atât arcul cromat cât şi pipa albă flexibilă de o înaltă calitate, impresionează prin stabilitatea formelor lor în timp.

Tehnologia acţionării fără atingere a bateriei KLUDI E-GO este în continuare unică în domeniul bateriilor electronice. Este un sistem hibrid deoarece oferă posibilitatea de utilizare atât manuală, prin intermediul mânerului lateral, cât şi fără atingere. La apropierea de senzor, apa va începe să curgă, lucru extrem de util atunci când avem mâinile ocupate, de expemplu la umplerea  vaselor mari.Cum funcţionează puteti vedea în filmul despre KLUDI E-GO.

Jolly distribuitor autorizat: