Avem solutia pentru evitarea proliferarii microorganismelor in spatiile inchise.

26 Iul, 2012

« înapoi

GreenBuilding evita proliferarea microorganismelor

Microclimatul interior, impreuna cu poluarea chimica, afecteaza in mod semnificativ calitatea spatiilor in care se traieste si deci bunastarea persoanelor.

Dintre agentii contaminati ai mediului care prezinta un interes crescand, un rol din ce in ce mai important il au alergenii indoor, precum acarienii, ciupercile si bacteriile.  Intr-adevar, studiile stiintifice subliniaza ca prezenta acestora in interiorul cladirilor determina inmultirea cazurilor de alergii si de astm la copii si la adolescenti. Conditia de mediu care favorizeaza multiplicarea acestora consta in umiditatea crescuta si transpirabilitatea scazuta a peretilor. Materialele Kerakoll cu un pH bazic ridicat sunt in mod natural antibacteriene, antimucegai si garanteaza medii uscate, sanatoase si dezinfectate, nepermitand bacteriilor si mucegaiurilor sa apara si sa prolifereze, in detrimentul salubritatii spatiilor si a calitatii vietii oamenilor. Cercetarea a fost realizata in colaborare cu Institutul francez pentru constructii CSTB, Institutul Pasteur din Paris si Institutul Stiintific de Sanatate Publica din Bruxelles.

Daca te gandesti sa pui in prim plan calitatea ecologica a casei in raport cu sanatatea celor ce locuiesc in ea, specialistii de la Jolly te ajuta sa identifici exact produsele Kerakoll de care ai nevoie. Informatii la tel. 0264.432.422Jolly distribuitor autorizat: