ordoneaza
1 -“ 16 din 16 produse
ordoneaza
1 -“ 16 din 16 produse

Rezervoare pe vas WC ieftine

Cauti Rezervoare pe vas WC ieftine? Iata cele mai accesibile Rezervoare pe vas WC disponibile. La Jolly beneficiezi si de plata in rate, simplu si rapid.

Vezi Rezervoare pe vas WC ieftine

Ce rezervoare WC pe vas potrivite sunt pentru tine?

In cazul in care ti-ai achizitionat un vas wc stativ nou dar acesta nu a venit echipat cu un rezervor, arunca o privire pe Jolly asupra produselor din aceasta categorie si alege rezervorul potrivit tie si vasului WC. 
Rezervoarele WC pe vas sunt cele mai cumparate deoarece pretul lor este mai accesibil fata de rezervoarele incastrate, se monteaza usor iar wc-ul poate fi utilizat imediat. Pe jolly poti alege modele de rezervoare WC cu functionare silentioasa, timpul scurt de umplere, izolare anti – condens, volum de apa reglabil sau cu buton dublu de actionare. 

Montaj rezervoare WC pe vas

Sunt cel mai usor de instalat, nefiind nevoie sa spargi sau sa gauresti peretele si sa efectuezi lucrari de zidire si finisare. Inainte de a incepe montarea rezervorului WC asigura-te ca ai toate elementele necesare (chit fixare, furtun alimentare apa) si citeste cu atentie instructiunile.