Descriere Ravak, Cehia

Calitatea si design-ul este o obisnuinta pentru RAVAK. Produsele sunt puternic axate pe nevoile clientilor: confortabile, practice, fiabile si in acelasi timp deosebit de frumoase. Un rezultat al focalizarii catre client este crearea conceptelor pentru baie, care cuprind cada, lavoar, mobilier si o gama larga de accesorii cu acelasi design. www.ravak.ro


website
www.ravak.roCe este conceptul RAVAK?

Conceptul RAVAK este o perceptie complexa asupra elementelor unei camere de baie. Toate componentele sunt in asa fel gandite incat ele sa alcatuiasca un ansamblu unitar care sa ofere solutii practice pentru amenajarea baii si sa usureze folosirea ei zilnica.
Un concept RAVAK contine:
1. Cada, in care puteti face comod si dua. 2. Paravan de cada practic. 3. Lavoare care se armonizeaza in formele ei cu cada. 4. Mobilier de baie si oglinda. 5. Baterii si accesorii de dus. 6. Accesorii pentru cada (panouri, tetiere, manere).
Alegeti conceptul care vi se potriveste!
Colectia de concepte RAVAK este formata din sase unitati armonios alcatuite. Aveti posibilitatea de a alege dintre conceptele pentru bai mici (Avocado, BeHappy), conceptul universal Rosa, conceptul generos Praktic, ce dispune de spatii largi de depozitare, conceptul durabil Classic si conceptul Evolution care se evidentiaza prin design de inalta clasa.

De ce sa alegi produsele RAVAK?

Cabinele de duş

•  sunt solide, rezistente si fiabile (profile celulare din aluminiu) » vezi detalii
•  sticla se curata usor si are o durata de viata mai mare datorita stratului RAVAK AntiCalc » vezi detalii
•  etanseitate maxima datorita constructiei ingenioase » vezi detalii
•  sistem antiblock testat pentru 1 000 000 de deschideri » vezi detalii

 

Cazile si caditele de dus

rezistenta si rigiditate sporita a acrilului datorita laminarii » vezi detalii
excelenta izolare termics si fonica a cazilor cu hidromasaj datorita spumei poliuretanice » vezi detalii
tratament antibacterian Antibac al caditelor de dus » vezi detalii

Lavoare

forme deosebit de practice permise de structura din marmura turnata » vezi detalii
rezistenta la abraziune si la produse chimice datorita stratului Gelcoat » vezi detalii

Mobilier de baie

rezistenta excelenta la mediul umed datorita structurii, grundului si vopselii speciale » vezi detalii
culisare silentioasa datorita feroneriei de inalta calitate » vezi detalii
usor de intretinut » vezi detalii

Avantajele cabinelor de dus RAVAK

• Soliditatea si rezistenta cabinelor de dus RAVAK este data, printre altele, de calitatea profilelor de aluminiu, galvanizate si vopsite electrostatic. Tehnologia de galvanizare si vopsire garanteaza 100% controlul calitatii suprafetei profilelor cabinelor de dus, usilor si paravanelor de cada. Aceste aspecte le fac să fie perfecte nu doar pentru baile traditionale de familie, ci si pentru locuri cu grad de utilizare mult mai mare (hoteluri, spitale etc.)

Mentinerea curateniei este esentiala intr-o cabina de dus. Principalul aspect care trebuie luat in considerare este depunerea de calcar pe sticla cabinei de dus. RAVAK aduce o rezolvare extrem de eficienta la aceasta provocare, prin tratarea sticlei cu un strat protector RAVAK AntiCalc. Acesta ofera un efect de respingere a apei. Sedimentul uscat care ramane dupa evaporarea apei nu se va lega chimic de suprafata sticlei si, prin urmare, se va putea indeparta cu o laveta umeda.

Etanseitatea maxima este data de constructia speciala a profilelor si de sistemul de prindere a geamului in profil. Apa care va patrunde in profil va fi drenata in interiorul cabinei printr-un orificiu conceput special in acest sens.

Mecanismul Antiblock previne blocarea sau deformarea partilor culisante, marind longevitatea produsului. Suprafetele canelate de culisare sunt facute dintr-un plastic special. Prin reducerea la minim a frecarii, garnitura de plastic de pe profilul de culisare are o uzura foarte lenta. Testul de deschidere de 1 000 000 de ori inseamna ca pentru o familie de 4 persoane care face dus de 2 ori pe zi, sistemul functioneaza 170 de ani! RAVAK ofera garantie 10 ani pentru sistemul AntiBlock.

Avantajele cazilor si caditelor de dus RAVAK

• Rezistenta si rigiditatea sporita a caditelor de dus si a cazilor RAVAK este data de procesul de laminare: procedura de intarire a cazii din acril cu fibra de sticla. Cantitatea si raportul in care acest component este pulverizat este controlat de computer in functie de fiecare produs.

• Izolarea termica si fonica a cazilor cu hidromasaj se realizeaza printr-o tehnologie unica dezvoltata de RAVAK. Spuma poliuretanica PuPlus este aplicata in trei straturi (tare-moale-tare) pe placa de acril termoformata. Cazile PuPlus devin astfel extrem de robuste, cu calitati termoizolante si fonoizolante exceptionale. In plus, spuma este ecologica si reciclabila.

• Proprietati antibacteriene. Caditele din acril RAVAK sunt realizate din materiale speciale cu tratament antibacterian numit Antibac, dobandit in procesul de fabricatie. Acesta este un mod special de a proteja suprafetele impotriva cresterii si reproducerii unor specii de bacterii si mucegaiuri.

Avantajele lavoarelor RAVAK

Marmura compozita. Tehnologia de turnare a lavoarelor din marmura artificiala permite forme deosebite pe care ceramica traditionala nu le permite. Avantajul lavoarelor turnate este ca au marginile perfect drepte si zone de depozitare netede care va permit sa folositi fiecare centimetru din camera de baie.

• Stratul Gelcoat de rasina artificiala, care constituie finisajul final al lavoarelor RAVAK, turnat peste marmura, protejeaza impotriva efectului abraziv produs de folosirea produselor cosmetice si de igiena.

Avantajele mobilierului RAVAK

Rezistenta excelenta la mediul umed al baii este data de tehnologia speciala de impregnare a lemnului, garantand durata de viata lunga a produselor. Usile sunt acoperite cu doua straturi de vopsea poliuretanica si in final sunt tratate cu un lac special cu luciu ridicat, care de asemenea asigura un strat protector impotriva efectelor umiditatii din camera de baie.

• Feroneria de inalta calitate. Toate piesele de mobilier RAVAK sunt echipate cu sisteme de culisare si balamale cu amortizor, cu functie stop. Astfel se asigura o culisare silentioasa si durata de viata lunga a mobilei.

• Usor de intretinut. Tratamentul special al suprafetei mobilierului de baie permite curatarea si intretinerea usoara, cu ajutorul unei lavete umede. Design-ul modern, fara manere, si sistemul de suspendare faciliteaza de asemenea curatarea camerei de baie.

www.ravak.ro


Produse Ravak, Cehia


Jolly distribuitor autorizat: